Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 

Aanlegtraject

Nadat het ontwerp definitief is, kan Van Doren Tuinontwerp de begeleiding van het aanlegtraject verzorgen. U bepaalt zelf of u de tuin (deels) zelf aan wilt leggen, of wilt uitbesteden aan een hoveniersbedrijf. Van Doren Tuinontwerp heeft contacten met meerdere bedrijven, zodat altijd een bedrijf wordt geadviseerd dat uw werkzaamheden het beste kan uitvoeren. Van Doren Tuinontwerp verzorgd indien gewenst een werkomschrijving waarin alle materialen, plantsoorten, afmetingen en aantallen tot in detail zijn omschreven. Op basis van deze gegevens kan de uitvoerende partij een gespecificeerde offerte uitbrengen. Voor een duidelijk offertevergelijk kijken wij graag met u mee.
Ook als u de aanleg van de tuin in eigen beheer wilt uitvoeren, kan Van Doren Tuinontwerp u van advies voorzien. Tevens kunt u Van Doren Tuinontwerp benaderen voor de levering van materialen en beplanting.

Contact

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren