Diensten

Al schetsend zoeken naar de juiste vormen
Er wordt aandacht besteedt aan de grootste lijnen en de kleinste details tot een samenhangend geheel tussen uw uitgangspunten, de gewenste beleving en het gebruik van de tuin. Met veel passie en vakkennis van de ‘groene omgeving’ wordt dit alles vertaald naar een uniek tuinontwerp! Uiteraard houden wij rekening met de financiële en praktische haalbaarheid.

Alles wordt in eigen beheer uitgevoerd: van voorlopig- tot definitief ontwerp; van 3D visualisatie tot beplantingsplan, eventueel aangevuld met matenplan, verlichtingsplan, beregeningsplan, technische uitwerkingen, kostenraming en werkomschrijving.

Van Doren Tuinontwerp laat u graag verrassen met een bijzonder ontwerp!

Van Doren Tuinontwerp vertaalt uw wensen en ideeën in doordachte ontwerpen, rekening houdend met bestaande elementen en specifieke omgevingsfactoren. De tuinen van Van Doren Tuinontwerp worden gekenmerkt door heldere en krachtige (zicht-) lijnen, mooie duurzame materialen en rustige beplanting.

Eenvoud, samenhang, rust & ruimtelijkheid zijn daarbij belangrijke steekwoorden. Naast een mooie en sfeervolle tuin is het tevens belangrijk dat deze praktisch, onderhoudsvriendelijk en functioneel is ingericht.

Contact