Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 
 

Over Van Doren Tuinontwerp

Van Doren Tuinontwerp is een buro voor tuin- en landschapsvormgeving voor zowel particulieren, bedrijven als gemeenten. Naast het maken van een creatief ontwerp én het geven van advies op maat, wordt indien gewenst tevens de begeleiding van de uitvoering verzorgd.

Wilt u ook een ontwerp toegespitst op uw situatie? Voor alle soorten opdrachten met betrekking tot de vormgeving van de buitenruimte bij uw woning of bedrijfspand bent u bij Van Doren Tuinontwerp aan het juiste adres; van strakke, moderne tuinen tot natuurlijke, landschappelijke tuinen. Tevens worden daktuinen en projecten voor de openbare ruimte ontworpen en begeleidt. Meer weten over hoe wij uw wensen kunnen realiseren?

Contact

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren